21 Kasım 2015 Cumartesi

GİMDES HELAL SERTİFİKASI ALAN FİRMALAR

kadir
Helalen Tayyiben yaşam”, insanlara Kur’an ı Kerim’de şart sıgası ile bildirilmektedir.
“Ey insanlar, bütün yeryüzündeki nimetlerimden helal ve tayyib olmak şartıyla yiyin; fakat şeytanın adımlarına uymayın! Çünkü o sizin açık bir düşmanınızdır.”(Bakara 168)
Binaenaleyh, Müslümanlar özellikle, herkesten çok, bu emri sahiplenmekten sorumludurlar. Onlar için olmazsa olmaz, imani bir meseledir. Müslümanların imani bir meselesi olması sebebi ile Helal ve Tayyib standardını ve sertifikalamasını asla gayrimüslimler yapamaz. Hiç kimse Ticari ve ideolojileri için istirmar edemezler. Yapmaya kalkarlarsa müslümanlar onlara karşı cihat yapmakla yükümlü olur. Nasıl ki Müsülümanların namazlarında gayrimüslimler ve ehliyetsiz kimseler imamlık yapamıyacağı gibi helal ve tayyib sertifikalamalarına da asla karışamazlar.
Helal Sertifikası, isminden de belli olduğu gibi dini bir gerçeği içermektedir. Pazarda domates satar gibi Helal Sertifika satılamaz, alınamaz. İslamın kurallarına ve bilimsel prosedürlere riayet edilmesi son derece önemli bir keyfiyettir. Diğer kalite sertifikalarını ayağa düşürebilirsiniz. Ancak Helal Sertifikasını asla ayağa düşüremezsiniz.
HELAL SERTİFİKASI ALAN FİRMALAR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

DİĞER YAYINLARIM..